joi, 9 septembrie 2010

Vorbe

Rasfoind "netu" zilele astea am ajuns la un topic interesant. "Tu cand iubesti? "

Ca si altii, m-am gandit si eu mai bine, iar privind in trecut am vazut cat de mult greseam.
Probabil nici tu nu stii, sau probabil nu ti-ai dat seama, dar nu-l iubesti atunci: cand il suni de zece ori pe zi sa-l intrebi ce face; cand de abia astepti sa va intalniti ca sa va futeti din nou pentru ca-ti place cum arata sau cum se fute; cand il acoperi noaptea cu plapuma sa nu-i fie frig; cand strangi masa dupa el chiar daca era de datoria lui s-o faca; cand il scoti la un film sau la un spectacol in oras; cand il inviti la masa; cand te duci intr-un loc cu el, pentru ca acolo ii place lui; cand ii esti alaturi si-l asculti ore in sir doar pentru ca are o problema; cand il bombardezi cu emoticonuri de iubire pe messenger; cand ii imprumuti bani, chiar daca nu-i ceri inapoi.

Il iubesti atunci cand...cu toate ca-ti adreseaza cuvintele grele tu tot l-ai strange in brate; el te refuza iar tu ti-ai da sufletul pentru el; dimineata te trezesti cu el in gand, iar noaptea adormi melancolic
ca el nu e langa tine; cand inchizii ochii iar el te inconjoara cu fiinta lui, apoi ii deschizi si tot nu vezi nimic altceva decat pe el.
Candva eram eram capabil de asa ceva. Acum, sunt doar vorbe.

6 comentarii:

  1. Si tu ai realizat asta citind un topic ?! Exista infinit de multe modalitati in a'i arata celui de langa tine ca il iubesti. Ce ai enumerat tu in postul asta sunt modalitati de a intretine, din punctul de vedere al unora, o relatie. De ce incerci sa trasei o linie intre sex si iubire ? Pt ca de foarte multe ori, linia pe care fiecare dintre noi incercam sa o trasam, intr'un fel sau altul, se imbina.... iar atunci, nu faci sex, ci dragoste... dar suntem mult prea adanciti in propriile noastre ganduri si idei incat, de multe ori, nu ne dam seama ca deja nu e doar un simplu futai, ci mai mult decat atat...

    RăspundețiȘtergere
  2. Aaa, pai tu te referi la situatia in care persoana nu-ti apartine. Pai e normal. In momentul in care stii ca-l ai, e langa tine, te suna, etc. esti mai linistit, nu mai esti prins in febra aia. Apoi, din moment ce tanjesti dupa toate astea, e normal sa simti ca-l iubesti mai mult intr-o oarecare masura. E treaba aia ca apreciezi mai mult ceea ce nu-i al tau.
    Au grecii o vorba: " Acolo unde te scuipa, acolo te lipesti."

    RăspundețiȘtergere
  3. Si cine/ce te opreste sa iubesti din nou?

    RăspundețiȘtergere
  4. @ltd: dar nu era vorba doar de sex si futaiuri.
    @chibreta: asta e trist ca apreciem doar atunci ca NU mai avem.
    @michelangello: trecutul

    RăspundețiȘtergere
  5. E trist, stim toti, dar nimeni nu face ceva in privinta asta.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Robert : O sa iti explic eu, poate candva, ce am vrut sa spun prin comentariul acela. :)

    RăspundețiȘtergere