luni, 6 septembrie 2010

Pereti albi si reci


- Mai vii azi?
- Da, stai linistit ca ajung in aproximativ 30 de minute
- Ok, dar vino mai repede ca deja e tarziu si dimineata trebuie sa ma trezesc devreme. Eu am terminat si dusul deja.
- Bine, termin si eu treaba pe aici si vin.
- In regula, te astept. Nu uita, interfonul e 50C, iar scara e a doua cum vii tu dinspre Unirii.
- Bine, salutare.

Discutia s-a terminat la fel de repede cum a inceput. Am ramas singur in birou, cu televizorul pornit pe VH1 unde cei de la U2 cantau With or without you. Colegii au plecat de ceva vreme acasa. De fapt n-aveam niciun chef de sex, n-aveam niciun chef de-o noua socializare, de-un nou futai mai ales ca trebuia sa fie in graba ca el se trezea devreme dimineata. M-am asezat mai confortabil pe scaun mangandu-mi pula, incercand un soi de autosatisfacere in detrimentul unei partide de sex. Nu-mi iesea deloc. Era semi erecta, ea vroia sex, refuza sa se trezeasca mangaierilor mele. Am inchis biroul si-am demarat spre el.
Cand am ajuns la el se invartea prin casa de nerabdare.

- Doamne dar mult ti-a mai luat sa ajungi, de parca veneai de la Ploiesti sau Pitesti. Credeam ca nu mai vii in seara asta.
- Ehh, intr-un final am ajuns.

S-a apropiat de mine iar cu o miscare foarte calculata si precisa a inceput sa ma mangaie pe gat coborand incet, tot mai jos pe piept pana a ajuns in zona jeansilor. Pentru moment avuse o ezitare sa ma sarute, parca dorind sa-mi miroase parfumul, apoi brusc si-a lipsit buzele de ale mele in timp ce mana lui imi cauta nasturii jeansilor. Saruta foarte violent, aproape salbatic.

- Ai niste buze foarte misto.
- Da, stiu! Nu esti primul care-mi spune asta.
- Ohh dar ce lipsit de modestie suntem azi. Se pare ca a meritat sa te astept.

In secunda urmatoare statea in genunchi in fata mea iar pula-mi era adanc infipta in gatul lui. Cu o mana si-o freca, iar cu cealalta imi mangaia coaiele in timp ce ma sugea. Il lasam sa-si faca numarul fiind total absent. N-a sesizat nimic. Din cand in cand imi coboram privirea spre el iar ceea ce ma excita era doar imaginea buzelor lui pe pula mea. Stateam lipit de acel perete alb si rece pierdut in gandurile mele. El continua sa-si faca treaba, il auzeam cum geme de placere, probabil urma sa termine. N-o face.
Renunta sa ma mai suga, pune o mana pe pula si incepe sa ma frece uitandu-se la mine. Imi schiteaza un zambet in timp ce-mi linge coaiele. Simte ca ma incord, ma priveste in ochi in timp ce mi-o freaca directionand capul pulii spre gura lui. Primul si al doilea jet au intrat direct in gura, restul pe fata. Continua sa ma frece desi tremur din toate incheieturile.

Se ridica in picioare si ma saruta. Imi simt gustul spermei mele pe buzele lui. A tinut el neaparat sa imi ofere si mie.
Imi ia mana si mi-o pune pe pula lui sa i-o frec. N-apuc sa mai fac mai mult de trei miscari si-i simt sperma fierbinte pe mana. Capul lui pica pe umarul meu gemand de placere.

- Vrei sa dormi la mine? ma intreaba el zambind.
- Nu multumesc, ma duc acasa, poate alta data.
- Ok, cum vrei tu.

Ma sterg rapid de sperma si plec lasandu-l usor dezamgit.


















2 comentarii: