marți, 7 septembrie 2010

Obsesiv




Imi amintesc acea data cand obosit fiind am adormit cu capul pe pieptul lui. Imi ardeau ochii de oboseala, fruntea imi era poate usor umeda, de emotie, de la oboseala, de transpiratie, cine mai stie. Ritmul alert al respiratiei noastre este singurul factor care perturba linistea locului ales cu mare grija. Gandul ca se va intoarce pe-o parte, iar eu n-am sa-i mai aud bataile inimii, parca nu ma lasa sa adorm. L-am cuprins de mijloc ca intr-un cleste si-l tineam strans la pieptul meu.

Era o oaza de liniste, una perfecta de care aveam mare nevoie. Un loc de unde nu vroiam sa ma mut sub nicio forma. Adormisem.


Ma urmaresc obsesiv in vis. I-am visat si de data asta. Multi, foarte multi. N-am fost niciodata curios sa le aflu semnificatia si nici nu vreau. Ma simt confortabil cu "misterul" asta. Ma plimbam pe pajistea pustie iar ei se tineau dupa mine. Colorati, in contraste naucitoare. Erau peste tot dar totusi nu-i puteam atinge. Roiau in jurul meu iar senzatia devenea obositoare, enervanta sau poate mi se parea mie. As fi vrut sa pun mana. Sa-l tin pe unul in palma. Macar unul, dar din pacate era imposibil.


Nu stiu cat a durat visul. N-am fost in stare sa aproximez. Cred ca a fost ceva fulger, mai putin de-un minut, poate cateva secunde. M-am trezit simtind mangaierile lui pe crestet. In generozitatea lui, chiar daca pozitia ii era incomoda, a facut astfel incat sa-mi fie mie bine. Ma mangaia in continuare pe obraji, pe cap oferindu-mi o stare de liniste dupa care am tanjit intotdeauna. Traim un moment frumos. Un moment pe care l-ai da si pentru zece partide bestiale de sex.


- Ai visat ceva?

- Da, cred ca da.

- Ce?

- Nu stiu.


A murmurat ceva, n-am inteles ce. Avea o privire blanda, doar ca izvorea din niste ochi foarte tristi. O tristete pe care n-aveam cum s-o alung. Era prizoniera ochilor sai. Prezenta ei acolo ii trada un regret, o suferinta interioara.

Amandoi stiam si eram constienti ca traim "doar" clipa. Un moment frumos pe care l-as fi "inghetat" sa nu se termine. Din pacate nici acest moment unic n-avea cum dureze "forever".


Sunt zile cand mi-e foarte dor de el. Din pacate la fel cum am procedat si cu alte persoane deosebite l-am indeparat de mine.


Visasem fluturi.

4 comentarii: