miercuri, 8 septembrie 2010

Iluzii




Monotonie si liniste. Imi plac din ce in ce mai mult. Nu e decat o stare temporara, dar extrem de benefica pentru a privi in spate. Nu cu regret, poate doar cu mici retineri. Alegerile au fost facute c-au fost bune sau c-au fost rele.

Un rezumat scurt la sfarsitul verii nu bifeaza atat de multe "partide" pe cat m-as fi asteptat. Nu-mi pare rau. Daca anul trecut, cam tot pe vremea asta, incepusem sa scriu despre Patratel si aventurile noastre nebune, acum nu exista un subiect principal. Vara asta n-a avut un lider. In schimb, vara trecuta se termina incediar pentru mine, cu nopti de betie si sex in Vama Veche, apoi a urmat toamna cu Piciul si tot asa.

Cred ca mi-am pierdut "antrenamentul". Normalitatea era "aia" ... sau "asta"? Maratonul sexului oboseste, dar refuz sa cred c-am ajuns la capatul cursei. Mai sunt multe de explorat si multi (sau multe) km (sau altceva) de parcurs. Totusi, am un ciudat sictir de toamna. Intr-o discutie avuta recent cu cel care era Confidentul meu odata, am ajuns la concluzia ca trebuie sa fac ceva. Nu sex! Altceva! Poate sa ma duc la un psiholog.

Tocmai ce-a aterizat cursa Air France de la Paris. Ador sa le privesc de ori de cate ori am ocazia. Vin aici la capatul pistei sa ma uit la ele. Ma linisteste acest "sport". Imi dau seama ca cei din avion de abia asteapta ca aeronava sa atinga pista, mie in schimb imi place sa privesc coborarea lenta si sa ascult zgomotul motoarelor Rolls Royce sau Pratt and Whitney.
Going back in town.

5 comentarii:

  1. A fost si toamna si iarna si inceput de primavara :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesanta schimbarea de atitudinea. Cineva ti-a frant inima iar tu nu vrei sa recunosti. Roata se invarteste Casanova.

    RăspundețiȘtergere
  3. te invidiez!pentru faptul ca esti barbat!sti imi plac barbatii.si din pacate sunt femeie.e minunat sa fi femeie....dasr nu cand iubesti barbatii!impresia

    RăspundețiȘtergere